Feb 09

Furt marca Infotravel


Oana a făcut acum câteva zile o campanie extrem de faină: Spune NU prostituţiei in design! Excepţional făcută, a prins foarte repede. Aproape toată lumea activă prin online a văzut-o. Cu siguranţă au văzut-o si unii răhăţei de la InfoTravelRomania şi s-au gândit să o modifice puţin şi să o dea ca fiind a lor, adaptată pentru domeniul lor de activitate, turismul.

Au modificat originalul în câteva minute şi i-au dat drumul ca fiind ideea lor. Oana a sesizat, oamenii de bine au început să-i tragă de urechi, dar retardaţii o ţin tot pe a lor: că nu asta era ideea, şi ce dacă au modificat poza, că şi alţii au furat de la ei… Idiotul, tot idiot. Nu pricepe că nu o amărâtă de poză au furat, ci un concept, o idee iar atitudinea celui prinţ cu “mâţa-n sac” e de toată jena.

Originalul:

Copia:

Încă n-au realizat că au mai mult de pierdut nerecunoscând furăciunea. Când o să le apară pe google numele alături de cuvântul furt, nu ştiu câţi clienţi vor mai trage către ei.

Găsiţi aici detalii despre managerul general. Mai citiţi şi la AndreiTvDece, Groparu, Bogdan, Dan, Marian.

3 comments

3 pings

 1. Da, sunt perfect de acord cu asta. Au furat o idee si merita criticati. E foarte nasol cand cineva se chinuie, face o chestie si altul o ia ca pe a lui. Singura chestie care ma deranjeaza e urmatoarea: De cate ori l-am prins pe @visurat ca a furat glume de pe 9gag sau alte site-uri si i-am spus asta iar el m-a facut gunoi, mizerie, prost, sugator de pula etc nimeni nu a sarit si la gatul lui pt ca e A-lister.

  Poate toti hotii ar trebui pedepsiti

  1. Stii ca si eu ti-am zis la o faza din asta ca “exagerezi putin”. Situatia e putin altfel in cazul ala. Cati nu dau bancuri peste tot fara a preciza sursa. Numai eu vad pe twitter glume ce le auzisem in alta parte, le da unul si e plin de RT-uri. Sursa? Dar, daca o pui pe blog, tradusa de undeva, atunci sunt de acord cu tine.
   In ceea ce priveste reactia, fiecare cu limbajul invatat.

  2. alex, nu are rost sa-ti bati capul. numai cine nu are de castigat ceva de pe urma online-ului asta, ma refer financiar, va spune lucrurilor pe nume.
   noi sa fim sanatosi!

 1. […] – Despre problemă mai puteţi citi la Marius, Andrei, Groparu, Liviu şi TVdece. Măcar momentan, că presimt că se mai […]

 2. […] afacerii preluate şi dezbătute pe foarte multe bloguri şi platforme. Vezi de exemplu aici, aici sau […]

 3. […] valentinbosioc , panfi, raluca robu, mimanu, bogdan liviu, dan olteanu, Oana, groparu, crivăţ, hurducaş, liviualexa  […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.