Feb 21

Poţiunea dragostei la Muzeul Farmaciei


24 februarie- Dragobetele – ziua dragostei, a iubirii, a… ce vreţi voi. Anul acesta puteţi face altceva decât în anii precedenţi: vă luaţi partenera/partenerul de mânuţă şi vă prezentaţi la Muzeul Farmaciei din Piaţa Unirii (chiar pe colţ, intersecţia cu str. regele Ferdinand) şi veţi afla reţeta poţiunii dragostei şi a “parfumurilor de iubire”, aşa cum erau preparate de spiţerii medievali. Elixirul minune conţine ingrediente simple şi se poate prepara şi în ziua de azi ;) .

Seara de Dragobete la Muzeul Farmaciei se desfăşoară între orele 18-23 şi toţi vizitatorii intră cu preţ redus – 3 lei. Seara va fi completată de surprize muzicale pregătite de către Trupa OM.

Aşa că haideţi să învăţăm împreună cum se face Elixirul Dragostei! Eu o să fiu acolo şi o să notez reţeta. Nu se ştie niciodată când trebuie să îmi recuceresc soţia sau, dacă nu, o să i-o dăruiesc piticotului peste vreo câţiva ani când va “descoperi” şi el fetele ;)

Evenimentul este organizat cu sprijinul Muzeului Naţional de Istorie a Transilvaniei. Sponsorii Serii de Dragobete sunt Artvinium, Cramele Recas, Perpetuum si PR & More.

 

3 comments

    • oana on 21/02/2012 at 2:18 pm
    • Reply

    poate 24 februarie ? :)

    1. Saru’mana! Corectat! ;) Ca sa vezi cum citeste lumea, in diagonala. Esti prima care a bagat de seama ;)

  1. Dragobetele este o sarbatoare romaneasca care merita sarbatorita. Speram ca si la anu se va organiza o astfel de seara speciala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.