Habemus fotbal!


Luni 2 aprilie de la ora 19 avem fotbal! Cea mai iubită echipă a oraşului Cluj va juca în cadrul etapei XXIV împotriva echipei din Târgu Mureş, Fotbal Club Municipal. După victoria de acasă cu Astra Ploieşti şi egalul din deplasare cu Concordia Chiajna, fanii Universităţii aşteaptă încă o partidă frumoasă din partea echipei iubite.

Pentru că un meci frumos se face şi cu ajutorul suporterilor, sunteţi aşteptaţi în număr mare pe Cluj Arena pentru a cânta alături de galerie încurajând jucătorii echipei favorite. În plus, fiecare bilet sau abonament achiziţionat participă la tombola prin care puteţi câştiga o minunată croazieră de 8 zile pentru două persoane şi să vizitaţi Italia, Tunisia, Spania, Franţa.

Aşa cum vă aşteptaţi, ofer 2 bilete la partida de luni 2 aprilie dintre “U” Cluj şi FCM Târgu Mureş. Tot ce trebuie să faceţi e să lăsaţi un comentariu până sâmbată 31 martie la ora 14 în care să-mi spuneţi pe ce loc credeţi că va termina echipa “U” Cluj campionatul, iar cu ajutorul random.org voi desemna câştigătorii celor două bilete.

Update: pentru a vă mări şansele puteţi lăsa comentarii şi la Daniel Rus, Dan Ciulea şi Dragoş Mone

UPDATE2: căştigătorii celor două bilete la partida de luni sunt Dan Bucur şi Cosmina. Vă mulţumesc tuturor pentru comentarii!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16 Comments

  1. U cluj cu ajutorul nostru adik din partea galeriei ar putea sa ajunga pe locul 1,ajungand in europa league,dar asta se poate optine doar daka noi suporteri vom fi alaturi de ei la fiecare meci intrun numar mare asa u cluj sigur va ajunge pe locul 1

  2. Rares

    Avand in vedere faptul ca ne lipseste omogenitatea, cred ca mai sus de locul 6 nu am putea urca, asa ca vorba aia Haide “U” si de mere si de nu !

    locul 7

  3. Pingback: Universitatea Cluj versus FCM Targu-Mures | dragosmone.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *