May 04

Clujul are atitudine!


Câţi dintre voi nu aţi bătut la uşa unei instituţii publice în ultimul an? Fie că aţi avut nevoie de un flotant sau un permis auto, de plătit un impozit sau o amendă, de înscris o maşină sau de mers cu ea la RAR, de scos un extras de Carte funciară sau obţinut un certificat de urbanism, probabil aţi fost trimis de la o uşă la alta sau aţi stat la cozi  imense ori, dimpotrivă, vi s-a rezolvat foarte repede problema. Aţi fost mulţumiţi sau nu şi nu aţi avut cui să spuneţi până acum?

Asociaţia Femeilor de Afaceri Cluj a lansat astăzi proiectul “Clujul are atitudine“, un proiect în cadrul căreia cetăţenii clujeni au posibilitatea să evalueze  eficienţa şi profesionalismul instituţiilor publice cu care intră mai des în contact. Proiectul se desfăşoară pe două direcţii. Prima dintre ele este o cercetare cantitativă, făcută în parteneriat cu Centrul pentru Studiul Democraţiei, şi care implică un studiu de piaţă făcut în teren pe eşantioane de populaţie din Cluj. Cea de-a doua direcţie constă într-un vot online, desfăşurat pe situl dedicat proiectului: www.clujulareatitudine.ro.

Ce trebuie să faceţi? Să intraţi pe acest site şi să daţi note (de la 1 la 10), în funcţie de mulţumirea voastră în relaţia cu instituţiile respective. Se pot propune şi alte instituţii cu care aţi intrat în contact şi care nu sunt trecute în listă. Aţi fost într-un spital şi serviciile medicale au fost sub orice critică?  Propuneţi-l, daţi-i notă şi lăsaţi un comentariu, dacă doriţi! 

Perioada de desfăşurare a studiului este 4-24 mai, iar rezultatele sondajului vor fi date publicităţii.

Mie îmi place mult acest proiect şi îl susţin cu cel mai mare drag.

 

 

2 pings

  1. […] Studiul Democraţiei iar demersul în sine va avea mai multe etape pe care le puteți consulta aici. Dați o geană, un vot și apoi dați mai […]

  2. […] spuneam acum câteva săptămâni despre proiectul Clujul are atitudine. Mi-a plăcut încă de la început […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.