Nov 11

Invitaţie la squash


UPDATE: A fost dificil de ales câştigătorul invitaţiei la squash. Chiar foarte dificil. Deoarece nu m-am putut hotărî care dintre comentarii  m-a impresionat mai mult, am tras la sorţi. În urma tragerii cu bile a ieşit câştigător comentariul cu nr.101, adică cel al lui… Daniel Rus. Felicitări! Poţi să îţi duci prietena să joace squash (stabilim o zi când dai şi berea) B-)
Bănuiesc că mai nou ştie toată lumea cu ce se mănâncă sportul numit squash. Este frate cu tenisul de câmp, doar că adversarii nu stau de o parte şi de alta a fileului ci de aceiaşi parte a unui perete şi fiecare loveşte mingea. Cam asta este pe scurt, dar el se desfăşoară după câteva reguli stabilite.
Acum ceva ani (mai mulţi) ieşeam în faţa blocului cu o rachetă şi o minge de tenis în căutarea unui partener de joc. Nu prea găseam, aşa că mă apucam de lovit cu mingea în peretele punctului termic de lângă bloc. Bănuiesc că asta nu se pune la jucat squash, deci pot mărturisi că n-am încercat încă acest sport. Cred că este puţin mai solicitant decât tenisul, după viteza cu care se desfăşoară.
Şi acum că am făcut introducerea, pot să vă anunţ că în perioada 17-25 noiembrie se va desfăşura prima competiţie naţională de squash,  Transylvania Open Squash,  concurs organizat de Asociaţia Pro Squash România, cu sprijinul AQUA Carpatica.
Concursul se va desfăşura în două etape în 8 oraşe din Transilvania: Arad, Baia Mare, Bistriţa, Braşov, Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu şi Timişoara. Transylvania Open Squash este un concurs de amatori ce se adreseaza barbaţilor rezidenţi în Romania care au împlinit vârsta de 18 ani. Etapa finală se va desfaşura în perioada 24-25 noiembrie, la Cluj Napoca, pe un teren de sticlă special amenajat în Iulius Mall, certificat conform cerinţelor World Squash Federation. În urma unui sistem de joc eliminatoriu, dintre cei 32 de finalişti se vor stabili câştigătorii concursului care vor primi premii în valoare de 1.800 euro.
Şi după ce v-am ameţit destul, ofer unui cititor o invitaţie dublă pentru o oră de squash (în Cluj). O va avea cel/cea care mă va convinge că lui/ei trebuie să îi dau invitaţia. Miercuri, la ora 14, voi stabili câştigătorul invitaţiei duble.
UPDATE: invitaţia este pentru a juca voi squash, nu pentru a privi  ;)

3 comments

  1. Am fost o singura data, dar mai vreau. Si daca nu mi-o dai mie, o trimit pe prietena mea pe capul tau, dupa ce-i spun ca de fapt n-ai vrut sa mi-o dai mie sa n-o duc pe ea, si apoi vezi tu ce patesti. Nu cred ca iti doresti o femeie nervoasa pe cap. Clar iti pica hostul la blog. :))
    Chiar mi-a facut placere cand am fost si as mai merge. :)

  2. Si inca ceva, poate cel mai important aspect: stau la 2 minute de mers pe jos de sala de squash, deci practic e ca si a mea, nu? :)) )

  3. Recomand squash-ul pentru toata lumea, este o activitate sanatoasa si distractiva in acelas timp, potrivit pentru toate segmentele de varsta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.