Dec 19

Un weekend minunat


Am aşteptat #wwwparty mai ceva ca pe o petrecere de Revelion. Există riscul ca atunci când ai aşteptări prea mari să fi dezamăgit de realitate. De data aceasta nu a fost deloc aşa. Dimpotrivă, a fost mult peste ceea ce speram. A fost un weekend fantastic alături de prieteni minunaţi şi de alţi oameni faini pe care i-am văzut pentru prima oară şi de care m-am “îndrăgostit”. Sper să-i revăd repede şi să mai petrecem aşa cum am făcut-o în weekendul ce a trecut.

Gazdele au fost mai mult decât simple gazde. Ne-au omenit ca pe nişte prieteni, cu bucate din cămara lor şi cu horincă galbenă din butoi de dud. În plus, ne-au întâmpinat şi opt drăcuşori neastâmpăraţi care făceau orice pentru a primi atenţie. Cu greu ne-am abţinut să nu-i luăm acasă cu noi.

Un peisaj de poveste, tradiţii româneşti (s-a tăiat un porc şi s-au făcut bunătăţi din el), lăutari, plimbări cu sania trasă de cai, băuturi alese…,tot ce trebuie pentru un weekend perfect şi care îţi încarcă bateriile pentru multe săptămâni de acum încolo.

Mulţumesc din suflet celor trei care au pus totul la cale şi au făcut ca totul să fie mai mult decât perfect. Mulţumesc, Răzvan şi Alina! Mulţumesc, Andrei!

#wwwparty este un eveniment susținut de Cabana Moților, prin magazinul de bunătăți “cămara de la munte“. Sponsori: SiemensLumea lumânărilorUrsusDomeniile Sâmburești și Aqua Carpatica.

1 comment

1 ping

  1. Cat de draguti sunt catelusii :)

  1. […] Ce să le spun? Ce să-i întreb? Ah… am hârâit puţin scaunul… Oare n-am deranjat pe cineva?”. Nimic din toate astea… Iar cei cu care avem deja câteva zile bune petrecute împreună de-a […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.