Feb 06

Maratonul de pizza


Ştie toată lumea cum e ziua de vineri în care te uiţi din cinci în cinci minute la ceas şi aştepţi să se facă ora de plecare. Urmează wekendul şi ţi-ai făcut deja planuri. Mai arunci un ochi la hârtiile de pe birou, dar e şi luni o zi şi poate se rezolvă singure până atunci. Te mai dai puţin pe facebook dar lumea nu mai postează aproape nimic; sunt şi ei cu gândul la orele ce trec până la “spartul” uşii de la birou. Mai trec câteva minute şi ţi se face foame, dar ţi-e prea lene să cobori la covrigăria din colţ.

Vinerea aceasta poate fi altfel. Vinerea aceasta puteţi lăsa  la o parte plictiseala (doar clujenii, din păcate), distrându-vă de nişte bloggeri care intră în bucătăria de la Pizza Acrobatica. Cum spuneam, şapte bloggeri (n-au nicio legătură cu piticii Albei ca Zăpada) vor găti live pentru cititorii lor, iar voi îi veţi putea urmări printr-un live-stream pe blog (eu habar n-am cum o să fac asta cu stream-ul, dar învăţ până mâine).

Şi acum vine partea interesantă! Daca vi se face poftă, beneficiaţi de o reducere de 25% la pizza comandată. Trebuie doar să folosiţi codul bloggerului respectiv în ora în care el este prezent în bucătărie. Eu voi privi cum se face pizza de la 15 la 16. Pentru a primi reducerea de 25% trebuie doar să spuneţi cuvântul PANFI. Probabil sună înfricoşător că bloggerii vor face pizza, dar totul se va întâmpla sub atenta supraveghere a maestrului Luci.

Dacă doriţi să comandaţi pizza mai devreme sau mai târziu, intraţi pe celelate bloguri şi comandaţi folosind “parola” celorlalţi bloggeri participanţi, adică Alina şi Răzvan, Andrei, Zăineasca, Groparu şi Robi. La 11 va intra primul blogger în bucătărie şi la 19 va ieşi ultimul.

Oricum, mă gândesc că nu poate fi foarte greu să faci aşa ceva cu un aluat  :-D

1 ping

  1. […] bloggerii si-au anuntat deja codurile : Panfi aici, Oana pe blogul sau, Andrei Crivat intr-un post super simpatic, Robert Katai intr-un articol care […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.