May 05

Culori


Nu știu dacă am mai scris chestia asta, dar chiar mi-e lene să caut pe blog. Nici măcar mie nu mi-e ușor să mă citesc, așa că vă înteleg perfect.

Apreciezi un lucru bine făcut de către o administrație al cărui conducător are culoareagalbenă, să zicem, te înjură roșii, verzii și portocalii și iți spun că ești vândut partidului respectiv.

Semnalezi niște chestii absolut evidente (lucrări făcute aiurea, străzi nereparate de pe vremea lui Decebal, bani cheltuiți doar pentru a fi consumați), te privesc cu ură cei din partidul galben, de exemplu.

Dai un link în care o tanti dintr-un anumit partid e prinsă că își băga mâna în oala cu bani, e clar: ești colorat în roșu!

Îi spui unuia să-și dea ochelarii de cal jos și să vadă și chestiile făcute bine (sau cele care nu sunt în regulă, după caz), automat ești împotriva sistemului și taxat ca atare cu prima ocazie.

De asta îmi place să scriu în continuare: m-au acuzat, la un moment dat, din toate părțile, că aș avea o altă coloratură sau că aș simpatiza cu cei din tabăra opusă. Sincer, mi se rupe de ce cred unii sau alții în legătură cu acest subiect. Doar mă motivează să spun în continuare anumite treburi.

P.S. Până și culorile ni le-ați furat! Nu mai poate omul să-și ia o geacă roșie, portocalie, verde sau galbenă, că imediat e acuzat că e ba pesedist, ba pedelist, ba udemerist, ba penelist, ba naționalist.

1 comment

    • Monica on 08/05/2016 at 8:41 am
    • Reply

    Ha ha, asta e ca aia cu multe broaște împărat si o singura balta! Prea multe partide, prea multi politicieni, prea putini oameni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.