Apr 27

Vaccinuri


Anul 2007, primul copil. La  ieșirea din maternitate trebuia făcut primul vaccin, dacă nu mă înșeală memoria. Doar că stocul era zero. Știți, trebuie să sunați zilele următoare și dacă primim veniți și îl administrăm. Am sunat, și sunat, și sunat, și…nimic. I s-a administrat copilului după câteva săptămăni, în alt județ, căci copilul era cu mama la bunici. Habar nu am cine era la guvernare sau ce ministru al sănătății a fost atunci.

2011, al doilea copil. Nu am avut nici o problemă. I s-au administrat toate la timp. Nu știu cine era la guvernare și ce ministru ocupa funcția în minister. Când trebuia administrat vaccinul pentru vărsta de 5 ani, în 2016, i s-a administrat la 5 ani și jumătate. Pentru că medicii de familie le-au primit cu întărziere.

Acum, în 2017, este criză de vaccinuri, În loc de 30 necesare, medicul de familie primește cinci bucăți. Pe cine vaccinează și pe cine nu?

După fucking 10 ani sunt aceleași probleme! De ce, mama naibii, ca ministru al sănătății (nu șiu cine e sau din ce partid face parte) nu îți pui demisia aia pe masă dacă nu ești în stare să faci un lucru atât de simplu?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.